Waarom zou je een leren crossbody tas kopen?

Een crossbody tas draag je met een riem over je schouder en is zowel modieus voor dames als voor heren. De riem is langer dan die van een normale schoudertas. Zo draag je je crossbody tas diagonaal over je lichaam en kun je hem zelfs gebruiken zonder dat je handen te gebruiken. Crossbody tassen zijn er in verschillende materialen, soorten en maten, variërend van kleine tot grote weekendtassen. Een leren crossbody tas koop je makkelijk online. Zo kies je rustig van bij je thuis de tas die het best bij je past en aan je verwachtingen voldoet.

Hoe draag je een crossbody tas?

Zoals de naam al laat vermoeden, kruis je de crossbody bag diagonaal over je bovenlichaam Je draagt de tas ook naar voor. Zo vind je smartphone of betaalpas later altijd makkelijk terug. Of je draagt de tas naar je rug toe. Dat is zeker handig tijdens het fietsen of op het openbaar vervoer.

Tijdloos

Crossbody tassen zijn tijdloos, je valt er dus nooit meer uit de toon.  Er komen jaarlijks wel nieuwe varianten op de markt. Crossbody tassen geïnspireerd door de vroegere zadeltassen of met kettingen zijn nu populair.

Praktisch

Naast tijdloos zijn deze crossbody bags ook praktisch. In een crossbody tas word je overal en altijd graag gezien. De riem van deze tassen valt over je schouder en borst zodat je er nooit door gehinderd wordt. Kleinere crossbody tassen zijn uitstekend geschikt voor een ongestoord avondje uit gaat.

Leer, veelzijdig en duurzaam

Crossbody tassen zijn er in verschillende materialen, maar leer wordt veruit het meest gebruikt voor deze trendy tassen. Leer is duurzaam, luxueus en gaat lang mee. Ze worden mooier met ouder worden. Ze krijgen dan een vintage uitstraling. Voor budgetvriendelijke crossbody tassen wordt meer en meer kunstleer gebruikt. Dat is vandaag nauwelijks van echt leer te onderscheiden. Toch geen fan van leren tassen? Dan heb je nog altijd een grote keuze aan tassen uit kunststof zoals PVC, polyester, polyamide en nylon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *