Vintage kleding Amsterdam

Het wordt steeds populairder om kleding te kopen in vintage kledingwinkels. Je kleren zijn zo niet alleen meer origineel, het is vaak een stuk goedkoper en het is ook nog eens goed voor het milieu. Zo zitten er veel voordelen aan vintage kleding. Het kan soms wel even zoeken zijn naar de leukste vintage kledingstukken. Ben je benieuwd waar de leukste vintage kleding kan vinden?

In vintage winkels

Je kan natuurlijk ook binnen wandelen bij een vintage kledingwinkel. Omdat vintage kleding steeds populairder wordt vind je steeds meer vintagekledingwinkels in Amsterdam. Je kan gaan voor een hippe winkel waar alle kleding voor geselecteerd wordt, dit scheelt tijd en zo vind je snel de mooiste stukken. Als je het leuk vindt zelf door grote hoeveelheden kleding te zoeken naar de meest originele stukken kan je ook naar de grotere tweedehands winkels gaan. Deze grotere winkels vind je vaak aan de rand van de stad en hebben naast kleding ook veel andere tweedehands producten. Een voordeel hieraan is dat de kleding vaak erg goedkoop is.

Online

Je hebt meerdere apps en sites waar je vintage kleding kan vinden. Zo kan je op marktplaats kijken of op een speciale vintage kleding app. Dit is vooral in corona tijd erg handig, omdat het volledig veilig is en je de deur er niet voor uit hoeft. Je hebt online ontzettend veel verschillende mogelijkheden en zo zit er voor iedereen wel iets tussen.

Op een kledingruil

Een andere leuke manier om aan vintage kleding te komen is door mee te doen aan een kledingruil. Je kan dan zelf kleding meenemen die je niet meer draagt en deze dan ruilen met iemand anders. Zo hoef je helemaal geen geld uit te geven en kan je elkaar blij maken met kleding die je zelf niet meer draagt. Naast dat het een handige manier is om aan kleding te komen, is het ook nog eens super gezellig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *