Bedrijfskleding

Als je aan bedrijfskleding denkt, kom je al snel uit bij het dragen van een overal of van een uniform zoals in de zorg of bij de politie gebruikelijk is. Maar er valt naast deze groep kleding veel meer te scharen onder de bedrijfskleding, een overhemd wat iemand binnen een winkelketen draagt of je kan ook op een subtielere manier met bedrijfskleding omgaan. Wat denk je bijvoorbeeld als je kiest voor je personeel om een cap te hebben waarop het logo van het bedrijf is verwerkt? Wat denk je om op de zak van een colbert je logo klein geborduurd te laten zien? Allemaal manieren om toch onderscheid te maken tussen je personeel en de klanten.

Personeel

Veel personeel wil graag goed gekleed zijn of in ieder geval merkkleding kunnen dragen. Vanuit dat idee is het slim om binnen de bedrijfskleding ook te kijken naar de merken die goed toegepast kunnen worden. Dan gaat het niet om de kleding de je bijvoorbeeld in een ziekenhuis draagt, maar wel om de kleding die je als taxichauffeur of in een kantooromgeving kan dragen. Door te combineren met de kleuren die passen bij je bedrijfslogo krijgt je personeel bedrijfskleding die past bij hun manier van kleden en die voldoet aan de wensen die je hebt als bedrijf.

Kwaliteit

Er is binnen bedrijfskleding veel verschil in de kwaliteit die geleverd wordt. Kwaliteit die je gaar wil laten zien aan je personeel en aan de mensen die je personeel ontmoeten. Om die reden kan je de bedrijfskleding met de kwaliteitskleding van merken combineren. Een colbert van een duur merk waarop je een logo van je bedrijf laat borduren behoort dan tot de mogelijkheden. Het subtiel aanbrengen van een logo zonder dit groots aan te pakken zorgt voor een nette uitstraling waarbij de ander wel kan zien van welk bedrijf de persoon is die hij ziet of tegenkomt. Een totaal andere benadering dan de meeste bedrijven doen omdat je kan uitgaan van het principe, minder is meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *