Aan de slag met wol

Als je graag bezig bent met wol op een creatieve manier dan is breien, haken of borduren misschien wel een leuke hobby voor je. Je kan vele verschillende soorten kleding en accessoires zoals sokken of sjaals breien. Op het moment dat je opzoek bent naar leuke patronen met de laatste mode en trends dan kan je breiboeken kopen. Op deze manier heb je iedere keer weer inspiratie voor een nieuw project om te gaan breien. Breipatronen vind je in alle vormen en maten. Voor zowel beginners als gevorderden is er genoeg te vinden in een breiboek. Je vindt een nieuw breiboek van ieder merk garen in een nieuw seizoen.

Andere soorten boeken met patronen

Als je besluit om eens wat anders te proberen dan kan je ook kiezen voor haken. Net zoals voor breien zijn er voor haken haakboeken te koop. In een haakboek vind je voor vele uren haak plezier terug. Je kan ervoor kiezen om een trui of een vest te haken of misschien een mooie zachte knuffel. Ook woonaccessoires kan je gemakkelijk haken. Er is voor iedereen wel een geschikt haakpatroon te vinden. Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde op het gebied van haken bent. In haakboeken vind je veel verschillende thema’s terug per seizoen. Naast patronen vind je in de boeken ook tips terug. Er zijn boeken van bekende auteurs te koop en regelmatig verschijnen er nieuwe titels. In de boeken vind je amigurumi, dekens, tunisch haken, accessoires en veel meer terug.

Borduurboeken aanschaffen

Op het moment dat je eens wat anders wilt proberen dan kan je ook kiezen voor een borduurboek voor inspiratie. Ook hierin vind je vele patronen terug voor mooie borduurpatronen. Als je inspiratie of ideeën zoekt om te borduren dan kan je wel even vooruit met een van de borduurboeken die te koop zijn. Ieder seizoen komen er weer nieuwe boeken uit voor de liefhebbers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *